[Mostra/Amaga Menús de l'esquerra]

Multi-Impressió

T3 Inici

Ei!!
Sóc la Núria, sóc la redactora del trebal i tal, al final necessitaré un parell de dies per passar la informació a format word, depurar-la i tal, així que avui amb el Xavi hem dit que estaria bé que un parell de dies abans de l'entrega deixessiu de fer modificacions.
Es a dir, si la entrega és el dia 15, estaria bé que durant el cap de setmana (a partir de divendres 12) ja no introduissiu canvis, en el cas de que algú pel que sigui, perquè no ha tingut temps, perquè no ha pogut...ho hagi de fer, deixeu un missatge al fòrum perquè estigui alerta de mirar els canvis fets, ok?
Doncs això, apa, a wikear!!


EI!!HE PENJAT L'ARXIU WORD QUE HE ENTREGAT AQUEST MATÍ, HA QUEDAT MOLT XUL·LO!!AQUÍ HO TENIU(si punxeu sobre el signe [+] de la línia de sota a l'esquerra d'on diu "Llistat sencer T3", podreu veure una taula automàtica amb totes les planes wiki que tenen T3 per nom enllaçades)

[+] Llistat sencer T3


Pàgines dels equips de treball

T3 1. INTRODUCCIÓ

T3 2. AVALUACIÓ DELS ASPECTES AMBIENTALS

T3 3. PROPOSTA DEL PLA AMBIENTAL

T3 Zones 1 i 5
T3 Zones 4 i 8
T3 Zones 3 i 7
T3 Zones 2 i 6

Zones auditables:

1. Política i gestió mediambiental
2. Administració i compres
3. Aules i laboratoris de docència
4. Laboratoris d'Investigació
5. Estabulari
6. Camps experimentals
7. Bar, menjars i microones
8. Zones comunes, jardins, lavabos

Divisó del treball

1 i 5: Monica Escolà, Nuria Catalan, Sadhbh Juarez, Ana Isabel Rios
2 i 6: M. Guadalupe Suárez, Matxalen Pauly, Alia Ramellini, Rocio Becerra, Verònica Montserrat
3 i 7: Maria Latorre, Laia Consola, Blanca Nevot, Lucia Velasco, Marta Riera
4 i 8: Irene Gracia, Maria Blanco, Maria Oliveras, Valeria Mikiej, Adrià Llach

^

Aspectes no considerats a les Auditories Ambientals del 2005:


1. No es considera la Biblioteca en cap treball.

2. El nou jardí entre la Facultat de Biologia i la Facultat de Geologia, del qual desconeixem qui és el responsable del seu manteniment, potser s'hauria de considerar també en les auditories realitzades.

3. No s'ha trobat cap esment pel que fa al pàrking de cotxes i bicis de la zona de dintre de la Facultat de Biologia, l'àrea del davant del Bar (esfaltada i de sorra) i l'àrea de la zona de les fotocòpies.

- Caldria millorar l'acondicionament per poder traspassar la zona entre les dues Facultats de Biologia i Geologia; principalment perque s'ha fet un petit corredor en el jardí per evitar les escales que hi ha, el que fa que hi hagi una degradació de la gespa. Una possible solució seria fer una rampa en les escales.

- De vegades es fa difícil accedir a la facultat de Biologia per la zona de fotocòpies perque tota la vorera està rodejada de motos i cotxes.

-Seria important construir una rampa i un espai pel qual poder accedir a la Facultat per la zona esmentada (potser possant un pas de vianants).

- L'àrea de sorra on aparquen els cotxes de davant del Bar, està molt degradada i potser seria millor que allí hi aparquessin les motos i les bicis perquè pessen menys, i, a més, n'hi cabrien més i s'incentivaria que els estudiants/professors/treballadors etc. vinguessin en bici o transport públic a la Facultat. Una bona iniciativa seria poder llogar bicicletes a la mateixa Facultat de Biologia (o desde la universitat de la UB) a un preu mínim i, fins i tot, poder-les comprar si es llogues molt sovint i es cobreix el que val.

4- Coneixem que hi ha un projecte que es fa a la Facultat de Biologia d'uns "Greens cones", (aquest projecte el porta la Dra. Isabel Muñoz) són uns contenidors de color verd que hi ha al costat de l'hivernacle i al costat dels compostadors. Aquests greens cones són uns digestors de matèria orgànica del quals s'està provant la seva eficiència i la evolució de la degradació de la matèria orgànica continguda en ells. El que proposem és que s'usés per introduïr la matèria orgànica de la Facultat de Biologia/Geologia, tant del bar com de contenidors de matèria orgànica que seria necessari col.locar a diferents punts de la Facultat.


5- Tampoc es parla de l'acondicionament dels espais per gent amb mobilitat reduïda, ja que no existeix cap rampa per accedir a l'edifici.

Contribuïdors a aquesta pàgina: NuriaCatalan , BlancaNevot , Xavier.dePedro , LuciaVelasco , MariaLatorre , LaiaConsola , IreneGracia , MariaBlanco , AliaAliciaRamellini , AnaIsabelRios , MariaOliveras , RocioBecerra , MonicaEscola , ValeriaMikiej i admin .
Page last modified on dilluns 15 de Maig, 2006 20:04:56 CET by NuriaCatalan.

Col·laboren: [intercanvia]

Logo de l'ICE de la UB Logo del PMID-UB ourproject.org Logo
Mostra missatges d'error php